%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%AA%20%D7%94%D7%90%

ים בחלון

הדירה של קטי וגל | עין הים- חדררה | עדין בעבודה
 הדיירים: זוג עם תאומים בני 7. 

ים מכל חלון נשקף בדירת הקבלן בעין הים- והוא היה מקור ההשראה העיקרי בעיצוב הדירה המיוחדת הזו. כמו ההרגשה שמשרה הים - היה חשוב לנו לשמור על האווירה הפתוחה בדירה, ליצור מרחב גדול שיהיה נעים ונח למשפחה המרבה לארח. לכן את הדירה, בת 5 חדרים במקור, הפכנו לדירת 4 חדרים מרווחת ופתוחה (שתוכננה כך שנוכל להחזיר ל-5 בקלות).
המרחב הציבורי חופה בפרקט אלון טבעי. הקירות נצבעו בגוון אפרפר בהיר ומרגיע וקיר כחול מעגן את פינת העבודה.  
המטבח, במרקם סלע אפרפר, משרה רוגע. בחרנו במטבח ר' ללא אי חוסם, ולאורכו העמדנו את פינת האוכל, שמהווה עוגן לבית.
בסלון: שילוב של ישן וחדש. שתי כורסאות עור, וינטאג' מקוריות, נעימות וקלילות שמצאנו בשוק הפשפשים. הכורסאות מזכירות את כסאות הנוח המתקפלים שהיינו רואים בחוף הים בעבר, וממשיכים את האוירה הקלילה והפתוחה. לצידם שולחן מקורי משנות ה-60 שנרכש בעבר ע"י בעלי הבית.
מאחורי הסלון - ספריה ופינת עבודה. הקיר נצבע בכחול נעים ומרגיע. (עדיין בעבודה). 

חדרי הילדים: גם כאן נשמרה פלטת הצבעים האפורה-כחולה.

התוצאה? - דיירים שאמרו לי שהם מחכים לרגע הזה שהם חוזרים הביתה. וזו בדיוק המטרה של עיצוב נכון.
 
*הבית עדיין בתהליך הלבשה - תמונות נוספות בקרוב

המטבח  והסלון.jpg
טעים....jpg
באמבטיה.jpg
%D7%94%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9F%20%D7%95%
באמבטית ההורים.jpg