קיר ירוק
הכניסה
המסדרון אחרי
המטבח-בית קפה
במטבחון
IMG_20181019_133153 (1280x951)
בכניסה
לכיוון המטבח
דלת הכניסה
לכיוון המטבח
הכניסה אחרי
המטבח אחרי
WE CAN DO_edited
הכניסה
קיר ירוק
חדר המנכל
צמחיה על השולחן
חדר ישיבות
המסדרון לכיוון המטבח
הגרפיטי
WE CAN DO 011101011!
גרפיטי
הטפט
כניסה אחרי
הכניסה לפני
לפני
מטבח לפניה

משרדי אקסטרים, פ"ת

 

 

 

אקסטרים היא חברת השמה להיי-טק.
 

קצת על הפרוייקט: 
חלל המשרד היה מיושן, עייף ונקי מכל קישוט.

הבקשה היתה ל"הצעיר" את החלל ולהפוך אותו לנעים ועדכני.

ואכן - בתקציב מהודק מאוד הצלחנו להעניק לו מתיחת פנים- וכיום הוא צעיר, דינמי וכייפי.
לי היה חשוב ליצור חללים שישמשו מקום כינוס לעובדים בהנחה שזה יתרום לאווירה וליצירתיות במשרד,

והקונספט היה להכניס את החוץ פנימה. הוספתי הרבה צמחיה, המעניקה הרגשה של חופש, קלילות וידועה כמגבירה את התפוקה במקום העבודה. החוץ הוכנס גם באמצעות הגרפיטי שצייר אומן גרפיטי על הקירות, "פנסים" שמאירים את החלל שהיה קצת חשוך, "בית קפה" במקום מטבח ישן, חדר ישיבות סביב שולחן מרובע בחדר המנכ"ל ועוד..
 

זה אחד הפרוייקטים בו ניתן לומר בבטחון מלא שהעיצוב שינה את ההתנהלות במשרד: מעבר לכך שהעובדים זוכים לשבת בחברותא לארוחות צהריים במטבח החדש - הרי יש מקום לפגישות, לסיעורי מוחות והכל באווירה יצירתית ושמחה.