הבית של יעל ועמוס



הבית של יעל ועמוס | גדרה - עדיין בעבודה.

בית עבר שיפוץ והרחבה.
בעלת הבית החייכנית והתוססת רצתה בית מודרני, מאוורר ומלא צבע - בדיוק כמוה. מלכתחילה היה לה ברור שתהיה רצפת בטון מוחלק, מטבח מודרני מרחף, מדרגות מרחפות והרבה צבע. 
כבר בשער הכניסה מקבלים רמז למה שמצפה בפנים- גדר לבנה ותיבת דואר ירוקה ומודרנית (שהוזמנה מגרמניה). השער נפתח לגינה מינימליסטית ומודרנית עם רצפת בטון וערוגת תבלינים מוגבהת. רצפת הבטון ממשיכה אל תוך הבית. 
מול הכניסה לבית - מדרגות עץ מרחפות וצמודות. מכיוון שיש בעלי חיים בבית היה חשוב שלא יהיו רווחים בין המדרגות ושהמעקה גם הוא יהיה ללא פתחים.

לרצפת הבטון ולמטבח הלבן נוספו הרבה כתמי צבע: בכניסה לבית: קובייה אפורה עם דלת סגולה שמובילה לשירותי האורחים הדרמטיים. על הקיר: ציורים בצבעוניות עזה  -ביניהם ציור צבעוני ושמח שצייר אבי צרפתי, שהוא הדוד של בעלת הבית, וגם הוא היווה השראה לצבעים בבית. בבית: רהיטים שרופדו מחדש בבדים בצבעניות עזה. את הכל ממתנים רהיטי העץ והעור.
 

התוצאה? - בית מודרני, צעיר, שמח, תוסס ולא שגרתי - בדיוק כמו דייריו.