מרכז יעל - באר שבע
ציור קיר וצבעי שקיעה מדברית
על הקיר
תמיד לחלום
מבט כללי למרכז יעל המשופץ
פינה במרכז יעל
יום ראשון לשיפוצים הסתיים!
פינה (ריהוט שנבנה במיוחד לפרוייקט
חיבוק מראש העיר
כחול ולבן
ציורי קיר נשמרו
מרכז יעל - מבט כללי
במרכז יעל
פרגולות שבנינו בחוץ
פרטי הפרגולה
שולחנות בנויים
פרגולות בחוץ
פינת ישיבה
ציור הקיר
חדר המחשב
פינת למידה במרכז יעל
פינת מחשב
רונן מאיתוראן
פינה אחרי
קיר במרכז יעל לפני השיפוץ
צובעים במרץ
עם ראש העיר (
מרכז יעל - שיפצנו ושתלנו גם בחוץ
אני במרכז
שקט - מצלמים
כך זה נראה לפני
אני ושרון בסוף הפרוייקט
אחרי היום הראשון
כל הכבוד למתנדבים!
שאפו ענק למתנדבים!

מרכז "יעל", באר שבע

 

 

 

פרויקט משותף לאיתוראן ולשכת סוכני הביטוח ב"מרכז יעל" בבאר שבע- מרכז שמונה כ-15,000 איש, ומשמש כמקום מפגש תרבותי לקהילה האתיופית.
 

היו כמה נקודות מרכזיות שצריך היה לקחת בחשבון.
העיקרית: המרכז משרת את כל בני הקהילה - קטנים וגדולים, אך בני הנוער נמנעו מלהגיע אחרי הלימודים. היה לי חשוב לעצב מקום שהם ירצו להגיע אליו, ושם יקבלו את כל הסיוע בלימודים, בארוחה חמה ובאוזן קשבת. 
מנהלת המרכז בקשה צבעים עזים - ואת ההשראה לצבעים שבחרתי קיבלתי מתמונה של שקיעה מדברית. במקום היו ציורי קיר שצייר אחד מבני הקהילה - והיה לי חשוב לשמור עליהם.
החלל גדול מאוד - והיה צריך להפוך אותו לאינטימי ונעים יותר - עשינו זאת באמצעות חלוקה לפינות ישיבה.
בפרוייקטים כאלה - כשהמקום עובר מהפך ביומיים - החיוכים והשמחה של בני הקהילה, ובעיקר האמירה של הילדים "איזה כיף! מתי אפשר להירשם?"  - עושים אותי מאושרת.

 


קצת על הפרוייקט: 
במשך יומיים הפך המקום ממוזנח לגן פורח ולמקום נעים לבלות בו ולקיים את הפעילות. השתתפו בפרויקט כ- 30 סוכני ביטוח מאזור הדרום וכ - 10 עובדי איתוראן.בנוסף התקבל סיוע מהנוער המקומי ועזרה רבה מעיריית באר שבע. 
שאפו לכל העושים במלאכה!